PrestaShop -verkkokauppa soveltuu erikokoisille verkkokaupoille

PrestaShop -verkkokauppa soveltuu erikokoisille verkkokaupoille

PrestaShop on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta erikokoisille verkkokaupoille. Hyvien perusominaisuuksien lisäksi alustaan on lukematon määrä lisäosia, joiden avulla voidaan rakentaa laajoja ja haasteellisia verkkokaupparatkaisuja.

PrestaShop – Suosittu verkkokauppaohjelma

Yli 300 000 verkkokauppaa luottaa PrestaShoppiin. Vuonna 2008 julkaistusta ensimmäisestä versiosta alusta on kasvanut yhdeksi suosituimmista ja luotetuimmista verkkokauppa-alustoista. Builtwith.comin datan mukaan PrestaShop on maailman kuudenneksi käytetyin verkkokauppa-alusta.

Avoimen lähdekoodin verkkokauppa

PrestaShop -verkkokauppaohjelma perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjällä on lähes vapaat kädet ohjelman käytön ja kehityksen suhteen. Verkkokauppa muokkautuu jokaisen omaan liiketoimintaan soveltuvaksi.

Avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmistoon ei myöskään liity käyttöönotto- tai lisenssimaksuja.

PrestaShopissa on hyvät perusominaisuudet

PrestaShopissa on hyvät verkkokaupan perustoiminnallisuudet. PrestaShop on laajennettavaissa lisäosilla ja integraatioilla.

 • CMS -editori
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Kattava toimitustapojen hallinnointi
 • Mahdollisuus hallinnoida useita verkkokauppoja yhdestä paikasta
 • SEO-ystävälliset URL-osoitteet
 • Monipuoliset maksutavat
 • Monikielinen alusta, joka tukee yli 70 kieltä
 • Uusimpien päivitysten ja tietoturvakorjausten saatavuus
 • Laaja raportointijärjestelmä.

Omista datasi

Avoimen lähdekoodin -ratkaisussa verkkokauppa voidaan asentaa omalle palvelimelle. Näin verkkokaupan haltijalla on täysi pääsy ja hallintaoikeus kaikkeen dataan.

Saas-pohjaisissa ratkaisuissa (esim. Shopify) ollaan aina sovelluksen tarjoajan varassa. Jos sovelluksen tarjoaja päättää kolminkertaistaa hintansa, ei pienellä verkkokauppiaalla ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä uudet hinnat tai siirtää verkkokauppa toiselle alustalle. Myös tämä on kallis ja aikaa vievä prosessi.

PrestaShop -verkkokauppa tarjoaa kehittyneet lisäosat ja integraatiot

PrestaShoppiin on saatavilla lukematon määrä valmiita lisäosia ja integraatioita. Näiden ansiosta verkkokaupan kehittäminen on ketterää ja kustannustehokasta. Lisäosat ovat pääsääntöisesti maksullisia, mutta niiden lisenssimaksut ovat kohtuulliset.

Useita kieliä ja valuuttoja

PrestaShop tukee yli 70 kieltä. Ohjelmalla voidaan rakentaa monikielinen verkkokauppa, jossa on eri valuuttoja, toimitustapoja ja paikallisia kassaprosesseja.

Suuri ja aktiivinen kehittäjäyhteisö

PrestaShop -yhteisössä on yli miljoona käyttäjää sekä tuhansia rekisteröityneitä ohjelmistokehittäjiä ja partnereita. Tämä tarkoittaa, että PrestaShoppiin kehitetään jatkuvasti uusia lisäosia ympäri maailmaa eikä ohjelma ole riippuvainen yhdestä kehittäjästä.

Haluatko rakentaa verkkokaupan PrestaShopilla?

Revulon on Suomen ensimmäinen sertifioitu PrestaShop -partner. Tämä on osoitus kyvystämme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin kaikkiin PrestaShop -verkkokauppakehitykseen liittyvissä asioissa.

 • Uusien verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus
 • Vanhojen verkkokauppojen siirtäminen PrestaShop -alustalle
 • Nykyisten PrestaShop -verkkokauppojen jatkokehitys ja ylläpito
 • PrestaShop -verkkokauppamodulien kehitys.

Haluatko lisätietoja PrestaShop -verkkokaupasta? Varaa verkkotapaaminen alta tai täytä yhteydenottolomake

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Lue vielä nämä

Lahtelaiset yritykset, huomio!

Lahden kaupunki myöntää myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteleitä enintään 35:lle lahtelaiselle mikro- tai pienyritykselle (1-49 työntekijää työllistävä) myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Lue artikkeli
Scroll to Top