Verkkopalvelun huolenpito

Verkkosivujen ja verkkokaupan moitteeton toiminta vaatii säännöllisiä tietoturva-, järjestelmä- ja sisältöpäivityksiä. Me hoidamme.

Varmista, että verkkopalvelusi toimivat moitteettomasti.

Verkkosivut ja verkkokaupat koostuvat sisällöstä ja monimutkaisesta koodista, joka liittyy alustaan, sen lisäosiin ja erilaisiin toiminnallisuuksiin. Palvelun moitteeton toiminta vaatii säännöllisiä tietoturva- ja järjestelmäpäivityksiä, jotka varmistavat turvallisuuden, uusimmat teknologiat ja korkean toiminnallisuustason.

Tarjoamme yrityksille verkkosivujen ja verkkokaupan osalta ylläpitopalvelua, huolenpitopalvelua sekä sivuston jatkuvan kehittämisen palvelua. 

Verkkosivuston ylläpito tarkoittaa, että valvomme puolestasi, että sivusto on toiminnassa ja sivuston tietoturva on kunnossa.

Verkkosivuston huolenpito tarkoittaa, että sivusto toimii teknisesti optimaalisesti parantaen sivun suorituskykyä ja käyttökokemusta.

Verkkosivuston jatkuva kehitys Inlean Creative Oy:n toteuttamille verkkosivuille tarkoittaa, että sivustoa päivitetään ja laajennetaan pitämään se ajan tasalla, vastaamaan muuttuviin käyttäjätarpeisiin ja hyödyntämään uusimpia teknologisia mahdollisuuksia.

WordPress-huolenpitopalvelu hinnasto

Verkkosivusto on yrityksesi tärkein digitaalinen kanava. Se tuo tupaan liiketoiminnallesi elintärkeät liidit, antaa asiakkaille tietoa yrityksesi palveluista, palvelee oikeita kohderyhmiä. Varmistamme sivustosi moitteettoman toiminnan valitsemasi palvelupaketin mukaisesti:

 

edullisin

Inlean® Ylläpito

Palveluun sisältyy:

100 € / kk (domain)

Suosituin

Inlean® Huolenpito

Palveluun sisältyy:

250 € / kk (domain)

paras lopputulos

Inlean® Jatkuva Kehitys

Palveluun sisältyy:

1500 € / kk (sivusto/domain)

PrestaShop-huolenpitopalvelu hinnasto

Verkkokauppa-alusta ja lisäosat ovat syytä olla päivitettyinä. Näin ylläpidetään verkkokaupan tietoturvallisuutta ja toimintavarmuutta. Varmistamme verkkokauppasi moitteettoman toiminnan valitsemasi palvelupaketin mukaisesti:

edullisin

Prestashop Basic

Soveltuu pienille ja keskikokoisille verkkokaupoille, joissa ei ole käytössä useita kieliversioita, monimutkaisia integrointeja tai kustomoituja lisäosia.

Palveluun sisältyy:

100 € / kk

Suosituin

PrestaShop Advanced

Soveltuu suuremmille ja kustomoiduille verkkokaupoille, joissa on käytössä useita kieliversioita, monimutkaisia integrointeja tai kustomoituja lisäosia.

Palveluun sisältyy:

alk. 300 € / kk

paras lopputulos

PrestaShop Jatkuva Kehitys

Palveluun sisältyy:

Pyydä tarjous

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Scroll to Top