Kasvumarkkinointia palveluna

Kasvatamme yrityksesi myyntiä tuottamalla ja tunnistamalla parempia liidejä ja myyntimahdollisuuksia verkkopalveluissa - perustuen dataan ja analytiikkaan. 

Inlean® Kasvumarkkinointia palveluna (=Digital Growth Marketing as a Service)

Kasvumarkkinointi on ketterä, jatkuvasti kehittyvä, tapa tuottaa raaka-ainetta (propektit, liidit, lisämyynti, konversiot) liiketoiminnan kasvuun. Teemme niitä digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä, jotka tuovat tulosta. Emme uhraa resursseja toimenpiteisiin, joiden hyöty tavoitteen saavuttamiseksi on vähäinen.

Tutustumme liiketoimintaanne ja asiakkaisiisi, myynnin ja markkinoinnin isoihin tavoitteisiin sekä tämän hetken tapaan (ja tuloksiin) toteuttaa myyntiä tukevaa markkinointiin ja viestintään

Luomme yhdessä yksityiskohtaiset tavoitteet ja mittarit markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteille eri asiakassegementeissä ja myyntiputken vaiheissa. Tunnistamme markkinointinne tärkeimmät kasvumahdollisuudet. Laadimme kasvumarkkinoinnin pelikirja -dokumentin, joka sisältää tekemistämme ohjaavan toimintasuunnitelman (johon tehdään datan ja kokemusten perusteella tarvittavia muutoksia jatkuvasti).

Suunnittelemme, luomme ja toteutamme automatisoidut myyntiä tukevat markkinointiviestit ja toimenpiteet.

Varmistamme, että tärkeimmät sisältösi ovat löydettävissä hakukoneissa sisältäen mm. avainsanojen ja sisällön optimoinnin sekä ns. teknisen hakukoneoptimoinnin.

Sosiaalisen median ja hakukoneiden mainonta-alustojen hyödyntäminen osana kampanjoita, mm. Meta-, Google ja LinkedIn-kampanjoiden suunnittelu ja toteutus. Muu tarvittava display-mainonta.

Suunnittelemme ja toteutamme prospekteja, liidejä ja asiakkaita kiinnostavia ja koukuttavia sisältöjä (esim. blogit, white paperit, infograafiikat, tarkistuslistat ym.)

Suunnittelemme ja optimoimme verkko- ja laskeutumissivuja. Etsimme merkityksellisiä kehityskohteita käyttäjäkokemuksen (UX) ja teknisen suorituskyvyn parantamiseksi.

Suunnittelemme ja toteutamme nopeita kehityssprinttejä ja kokeiluja, joilla tavoitellaan erityisen nopeaa kasvua halutussa tavoitteessa ja/tai konversiopisteessä. Erikoisen ketterä lähestymistapa markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Keräämme jatkuvasti dataa eri markkinointikanavista, erilaisten markkinointitoimenpiteiden, ja niiden eri sisältöjen suorituskyvystä ja tuloksista.

Tuotamme raportteja ja analyysejä, jotta voit seurata sähköisen markkinoinnin tuloksia suhteessa budjettiin ja tavoitteisiin.

Käymme säännöllisesti yhdessä läpi toimenpiteitä, tuloksia ja ehdotamme kehityskohteita.

Kasvumarkkinointia palveluna

Kolme vaihtoehtoista digitaalisen kasvumarkkinoinnin palvelupakettia yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Työskentelemme tiiviisti tiimisi kanssa. Tuomme mukanamme koko digitaalisen markkinoinnin työkalupakin, ohjemistokehityksestä tutun ketterän toimintamallin sekä näkemystä ja kokemusta kiinteään kuukausihintaan. Hintaan, joka tuo enemmän kuin vie. 

edullisin

Inlean® Base

Hinta 3000 € / kk

sis. markkinoinnin automaation ja analytiikkatyökalujen järjestelmien lisenssi-, ylläpito- ja huolenpitomaksun.

Suosituin

Inlean® Mid

Hinta 5900 € / kk

sis. markkinoinnin automaation ja analytiikkatyökalujen järjestelmien lisenssi-, ylläpito- ja huolenpitomaksun, Inleanin käyttämän kuvapankin kuvat.

paras lopputulos

Inlean® Prime

Hinta 7900 € / kk

sis. markkinoinnin automaation ja analytiikkatyökalujen järjestelmien lisenssi-, ylläpito- ja huolenpitomaksun.

Voit irtisanoa palvelun milloin tahansa sopimuksen aikana, mikäli et ole tyytyväinen palveluumme.

Tyytyväisyystakuu palvelulle ensimmäisen 3 kk jälkeen.

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Vai haluatko työskennellä projektiperusteisesti?

Toteutamme kasvuspurtteja tarkasti rajattuun myynti- ja/tai markkinointiongelmaan analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin työkalupakin avulla projektiperusteisesti. Tutustu Digitaalista kasvuhakkerointia -palveluumme.

Miksi InLean?

Olemme oikea kumppani kasvattamaan myyntiäsi kasvumarkkinoinnin keinoin, kun haluat:

Aiheeseen liittyvät sisällöt

Lahtelaiset yritykset, huomio!

Lahden kaupunki myöntää myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteleitä enintään 35:lle lahtelaiselle mikro- tai pienyritykselle (1-49 työntekijää työllistävä) myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Lue artikkeli
Scroll to Top