Hakukoneoptimointi (SEO)

Autamme sinua nousemaan Googlen ja muiden hakupalveluiden hakulistauksissa kilpailijoitasi korkeammalle.

Hakukoneoptimoinnilla enemmän laadukasta trafiikkia verkkopalveluusi.

Hakukoneoptimointi (SEO) on sarja toimenpiteitä, joilla parannetaan verkkopalvelun löydettävyyttä Googlen ja muiden hakukoneiden orgaanisissa hakutuloksissa. Meistä jokaisen kannattaa optimoida verkkosivujamme tai verkkokauppaamme monestakin tärkeästä syystä.

Lähestymistapamme yrityksesi verkkopalvelun hakukoneoptimointiin

Inlean® Hakukoneoptimontia palveluna:

Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan ja sen tavoitteisiin kasvun ja myynnin näkökulmasta.

Keskitymme tässä erityisesti  myyntisuppilon alkupäähän eli tapoihin tuoda liikennettä verkkosivuillesi Googlesta ja muista hakukoneista. 

Määrittelemme tavoitteet hakukoneoptimoinnille. Suunnittelemme yhdessä roadmapin, jolla aktivoimme haluamasi kohderyhmän sivustollesi kilpailijoita tehokkaammin ja taitavammin. 

Avainsanatutkimus on prosessi, jossa tunnistetaan ja analysoidaan, mitä sanoja, termejä ja lauseita potentiaalsiet asiakkaasi hakukoneissa käyttävät. Tavoitteena on ymmärtää käyttäjien tarpeita ja optimoida verkkosisältö vastaamaan näitä tarpeita. Huomaa, että hakutrendit (ja algoritmit) muuttuvat - eli avainsanoja on syytä optimoida jatkuvasti.

Kilpailijaseuranta tarkoittaa samoista kävijöistä kiinnostuneiden yritysten ja verkkosivustojen toiminnan ja suorituskyvyn aktiivista seuraamista hakukoneissa. Haluamme optimoida omia avainsanoja, linkitysstrategioita, sisältöä jne. saavuttamaan kilpaluetua Googlessa ja muissa hakukoneissa

Suunnittelemme haluttuun kohderyhmään, toimintaan ja avainsanaan räätälöityä sisältöä yhdessä sovitulla tavalla.  

Linkitys on hakukoneoptimoinnissa keskeinen toimenpide, jolla hankitaan laadukkaita ja relevantteja linkkejä ulkopuolisilta verkkosivustoilta omaan sivustoon. Tämä vahvistaa sivuston auktoriteettia ja luotettavuutta hakukoneiden silmissä, mikä johtaa usein parempiin sijoituksiin hakutuloksissa. Tehokkaalla linkitysstrategialla pystytään lisäämään merkittävästi sivuston näkyvyyttä verkossa ja houkuttelemaan enemmän orgaanista liikennettä.

Sivuston sisäinen hakukoneoptimointi tarkoittaa kaikkia toimenpiteitä, jotka suoritetaan suoraan verkkosivustolla sen sisällön ja rakenteen optimoimiseksi hakukoneiden löydettäväksi ja ymmärrettäväksi. Esimerkiksi avainsanojen käyttö otsikoissa, kuvauksissa ja sisällössä, sisällön laatu ja relevanssi, sisäisen linkityksen optimointi, URL-rakenteen parantaminen tai mobiiliresponsiivisuus.

Tekninen SEO keskittyy verkkosivuston teknisiin ominaisuuksiin ja rakenteeseen, jotka vaikuttavat sen suorituskykyyn ja indeksoitavuuteen hakukoneissa. Tärkeitä elementtejä ovat esimerkiksi sivuston latausnopeus, SSL-sertifikaatin käyttö, sivuston rakenne ja navigointi, sivuston indeksointiongelmien korjaaminen, kanonisten URL-osoitteiden määrittäminen ja XML-sivukartan luominen.

Keräämme jatkuvasti dataa useampien työkalujen avulla sivuston hakukonenäkyvyydestä.

Seuraamme tuloksia. Muokkaamme, parannamme, poistamme ja lisäämme sisältöä parantaaksemme sijoituksia hakukoneiden rankkauksissa.

Raportoimme tuloksista. Käymme säännöllisesti yhdessä läpi toimenpiteitä, tuloksia ja ehdotamme kehityskohteita.

Tiedätkö, kuinka hyvin verkkosivustosi löytyy Googlen hakutuloksista?

Tilaa maksuton SEO-analyysi ja selvitä, kuinka hyvin yrityksesi verkkosivut tai verkkokauppa täyttävät hakukoneiden nykyiset tekniset vaatimukset.

0%

SEO-analyysin yleisarvosanaan vaikuttavat mm. verkkosivuston tekniset seikat, käytettävyys ja saavutettavuus.

Hakukoneoptimointia palveluna tai kertaprojektina.

Hakukoneoptimoinnin pitäisi kuulua jokaisen markkinointitiimin päätehtäviin. Ainakin, jos verkosta haetaan tunnistettuja kävijöitä, myyntiliidejä tai myyntiä. Ammattimaisesti toteutetettava optimointi on erittäin kustannustehokas tapa saada kävijöitä yrityksesi ja palveluidesi äärelle. Tulosten kannalta tärkeintä on muistaa jatkaa optimointia säännöllisesti, koska hakualgoritmit, hakusanat ja kilpailijoiden toiminta tuppaa muuttumaan hyvinkin nopeasti. Autamme sinut alkuun tai hoidamme hakukoneoptimoinnin puolestasi palveluna. vastaamme tarpeidesi mukaisesti automatisoitujen markkinointitehtävien suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta, laadun varmistamisesta, analytiikasta ja raportoinnista – joko niin, että tuotamme sisällön polkuihin tai sparraamme tiimiäsi näissä. 

Autamme alkuun

Inlean® SEO Starttipaketti

Hakukoneoptimoinnin käyttöönotto ja ensiaskeleet

Hinta 2000 EUR + alv

Suosituin

Inlean® Retainer SEO Basic

Hakukoneoptimoinnin jatkuva palvelu PK-yrityksille

Hinta 1250 EUR + alv / kk

paras lopputulos

Inlean® Retainer SEO Prime

Hakukoneoptimoinnin jatkuva palvelu kilpailuhenkisille yrityksille

Hinta 2500 EUR + alv / kk

Voit irtisanoa palvelun milloin tahansa sopimuksen aikana, mikäli et ole tyytyväinen palveluumme.

Tyytyväisyystakuu palvelulle 3 kk vähimmäisjakson jälkeen.

Miksi InLean?

Lyhyesti. Olemme tehneet digitaalista markkinointia jo yli 20 vuotta. Hakukoneoptimoinnin tekijöistä löytyy ammattilaisia, jotka ovat olleet vastaanottamassa jo Googlen ensimmäistä hakukonetta vuonna 1998. 

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Scroll to Top