Lahtelaiset yritykset, huomio!

Lahtelaiset yritykset, huomio!

Lahden kaupunki myöntää myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteleitä enintään 35:lle lahtelaiselle mikro- tai pienyritykselle (1-49 työntekijää työllistävä) myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelin suuruus on 5 000 euroa ja omavastuu 1 000 euroa. Seteli on hyödynsaajalleen vähämerkityksellistä ns. de minimis -tukea.

Toisin sanoen yritykset saavat markkinointipalveluita valituilta yrityksiltä 80% alennuksella. Me olemme yksi valituista palveluntarjoajista. Saat siis viiden tonnin arvoisia palveluita tonnilla.

Olemme valikoineet tähän pakettiimme palvelut, joilla saat takuuvarmasti vuoden parhaimman tuoton digitaalisen markkinointi-investoinnillesi.

Meidän paketit

Jos yrityksellesi myönnetään yrityspalveluseteli voit valita jonkun näistä paketeistamme:

  1. Verkkosivuston tai verkkokaupan kehitysprojekti
  2. Hakukoneoptimoinnin starttipaketti, mukaan lukien 2 kuukauden kestoinen sivuston jatkuva optimointi
  3. Kuuden viikon mittaisen digitaalisen kasvuhakkerointikampanjan

Yrityspalvelusetelin hakeminen

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Lue vielä nämä

digitaalinen markkinointi

Miten tehdään tehokasta digitaalista markkinointia? 

Vastaus on yksinkertainen. Se on kiteytettävissä yhteen lauseeseen: Do the Right Things Right. Sama suomeksi. Tee oikeita asioita oikealla tavalla. Kuulostaa liian yksinkertaiselta, mutta niin sen pitääkin. Markkinoinnista ei tarvitse tehdä vaikeampaa kuin se onkaan. Tärkeintä on tietää, mitä tekee, ja tehdä se siten, että se edistää haluttua vaikutusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue artikkeli
Scroll to Top