Digitaalinen kasvumarkkinointi

Teemme digitaalisia markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteitä,  jotka mahdollistavat tavoitteesi kasvaa. Tutkimme. Teemme. Mittaamme. Optimoimme. Raportoimme. Kasvatamme myyntiä.

Parannamme myynnin tuloksentekokykyä

Digitaalinen kasvumarkkinointi

Verkkosivujen kävijämäärän kasvu

Tuomme lisää palveluistasi ja tuotteistasi kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita verkkosivuillesi.

Myyntiliidien tunnistaminen

Lämmitämme markkinoinnin liidit myynnille kelpaaviksi​ aktivoimalla verkkosivujesi kävijöitä.

Konversioiden kasvattaminen

Ohjaamme haluttua toimintaa verkkosivuilla – lisäämme yhteydenottoja, tarjouspyyntöjä tai verkkokaupan myyntiä.

Asiakassuhteen vahvistaminen

Rakennamme positiivisen digitaalisen asiakaskokemuksen avulla paikkoja lisämyynnille ja tyytyväisille asiakkaille.

Kasvumarkkinointia palveluna

Teemme asioita, jotka mahdollistavat tavoitteesi kasvattaa myyntiä. Valitsemme toimenpiteet, jotka tuovat parasta tulosta pöytään.

Digitaalisen markkinoinnin palveluita, joilla toteutamme myynnin kasvua

Tuotamme digitaalista kasvumarkkinointia palveluna tavoitteidesi mukaisesti. Tutkimme. Teemme. Mittaamme. Optimoimme. Raportoimme. Kasvatamme myyntiä.

Toteutamme kasvuspurtteja tarkasti rajattuun myynti- ja/tai markkinointiongelmaan analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin työkalupakin avulla projektiperusteisesti. 

Lisäämme verkkosivujesi kävijämääriä orgaanisesti parantamalla sivuston löydettävyyttä Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Autamme asiakkaitamme tekemään kohdennettua ja toimivaa (=myyntiä tukevaa) mainontaa sosiaalisessa medioissa ja muissa internetin mainosverkoissa.

Tuotamme myyntiä tukevaa sisältöä verkkoon: Artikkelit, blogit, laskurit, infograafit, asiakastarinat, kyselyt, testit, chat botit, e-kirjat ja ladattavat oppaat. 

Tehostamme markkinoinnin tuottavuutta (MROI) automatisoimalla vaikuttavia myynnin, markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteitä. 

Optimoimme verkkosivujesi sisältöä, rakennetta ja toimintoja tuomaan lisää haluttua konversioita. Esimerkiksi  tarjouspyyntöjä tai suoraa myyntiä.

Autamme parantamaan sähköpostiviestinnän ja sähköpostimarkkinoinnin tuloksellisuutta projekteina – tai osana muita palvelukokonaisuuksiamme.

Hyvin rakennettu somepresenssi auttaa yritystäsi tavoittamaan uusia asiakkaita, kasvattamaan brändin tunnettuutta sekä generoimaan liidejä ja myyntiä.

Seitsemän verkkosivuston yhdistäminen

Amiko Group on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Vahvasti kasvaneella yhtiöllä oli seitsemän eri verkkosivustoa, jotka yhdistettiin verkkosivusto uudistuksessa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Miksi InLean?

Olemme oikea kumppani auttamaan sinua saavuttamaan tuloksia digimarkkinoinnin toimenpitein, jos arvostat

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Sertifioitu kumppani

Aiheeseen liittyvät sisällöt

Scroll to Top