Web-analytiikka palveluna

Suunnittelemme ja toteutamme web-analytiikan ratkaisuja, joiden avulla johdat verkkoliiketoimintaa ja digitaalista markkinointia tiedon avulla.

Anna datan ohjata päätöksentekoa

Web-analytiikka

Tehokas ja vaikuttava digitaalinen markkinointi tarvitsee tuekseen web-analytiikkaa, koska 

Web-analytiikkaa palveluna

Valjastamme datan ja analytiikan tukemaan tavoitettasi kasvattaa myyntiä verkkopalveluissa.

Tutustumme liiketoimintaanne, myynnin ja markkinoinnin isoihin tavoitteisiin sekä tämän hetken tapaan mitata myynnin tavoitteita erilaisten mittareiden avulla.

Luomme yhdessä pelikirjan, joka määrittää yksityiskohtaiset  tavoitteet, mittarit ja mittauspisteet web-analytiikalle. 

Asennamme tarvittavat seurantakoodit verkkosivustolle, verkkokaupalle ja muihin verkkopalveluihin - jotta voimme kerätä relevanttia tietoa päätöksenteon tueksi. 

Annamme analytiikan kerätä dataa verkkopalvelusi tavoittavien käyttäjien toiminnasta asetettujen seurantakoodien avulla. Varmistamme, että tieto ohjautuu oikeaan paikkaan.

Analysoimme kerättyä dataa ymmärtääksemme mm.  käyttäjien käyttäytymistä, markkinointitoimenpideiden tuottavuutta ja sivuston toimivuutta. Raportoimme säännöllisesti havainnoistamme.  

Luomme osana jatkuvaa palvelua yrityksellesi räätälöidyn visuaalisen mittariston, ns. Dashboard -työkalun omaan seurantaan ja päätöksenteon tueksi. Laadimme säännöllisesti raportin omista havainnoistamme sisältäen toimenpide-ehdotuksia kasvun vauhdittamiseksi.

Seuraamme web-analytiikan ja sen tuottaman tiedon toimivuutta palautteen johdosta. Päivitämme mittareita ja analytiikkaa tarpeen mukaan optimoiden analytiikan kasvusi tueksi.

Inlean Retainer: Web-analytiikkaa palveluna

Tarjoamme yrityksesi liiketoiminnan ja tavoitteiden mukaista asiantuntija-apua datan ja analyytikan yhdistämisestä. Palvelumme rakentuu lähtökohtaisesti kolmen web-analyytikan peruspilarin varaan:

1. Web-analyytikan pelisuunnitelma
2. Raportointi / Dashboard -työkalu
3. Jatkuva web-analyytikka -palvelu 

starttipaketti

Web-analytiikan pelisuunnitelma

Laajuus yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti

Hinta alk. 1000 €

seurantatyökalu

Markkinoinnin Dashboard

Visuaalinen ja reaaliaikainen työkalu tulosten seurantaan

Hinta alk. 1000 €

retainer-palvelu

Web-Analytiikkaa palveluna

Jatkuva tuki, sparraus ja analyytikan optimointi

Hinta alk. 500 € / kk

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Scroll to Top