Markkinoinnin automaatio

Tehostamme liiketoimintaasi automatisoimalla vaikuttavia myynnin, markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteitä: Oikea viestisisältö, oikeille kohderyhmille, oikeaan aikaan. Automaattisesti.

Kaikille meille, jotka haluamme parempia tuloksia vähemmällä vaivalla.

Markkinoinin automaatiolla kasvatetaan myyntiä, parannetaan asiakaskokemusta ja tehostetaan yrityksen myyntiä tukevia sisäisiä liiketoimintaprosesseja mm. 

Oikein rakennettu markkinoinnin automaatio on supertehokas tapa tuottaa liidejä myynnille

Inlean® Markkinoinnin Automaation palvelu:

Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan ja sen tavoitteisiin kasvun ja myynnin näkökulmasta. 

Käymme läpi tämän hetken mallin toteuttaa myyntiä tukevaa viestintää erilaisille asiakasryhmille myyntisuppilon eri vaiheissa (sisältö, kanavat, toimenpiteet, automatisoidut tehtävät, tulokset)

Määrittelemme tavoitteet markkinoinnin automaatiolle. Suunnittelemme yhdessä markkinoinnin automaatiostrategian ja automaatioprosessit palvelemaan liiketoimintasi kasvua. 

Keräämme ja jaottelemme prospektit, liidit ja asiakkaat myynnin näkökulmasta tarkoituksenmukaisiin segmentteihin.

Asennamme ja määrittelemme tarpeisiisi istuvan markkinoinnin automaatioalustan.  Suosittelemamme vaihtoehdot ovat Mautic (sopii useimmille) tai Hubspot. Joissain tapauksissa myös MailChimp toimii tarkoitukseen.

Suunnittelemme markkinoinnin automaatioon räätälöityä sisältöä yhdessä sovitulla tavalla.  

Suunnittelemme, luomme ja testaamme automatisoidut myyntiä tukevat markkinoinin automaatioketjut yhdessä valittuihin kanaviin.

Luomme tarvittavat seurantakoodit ja yhdistämme ne analytiikkatyökaluihin. Keräämme dataa markkinoinnin automaatiopolkujen ja niiden eri toimenpiteiden suorituskyvystä ja toimivuudesta.

Optimoimme markkinoinnin automaatiopolkujen eri osa-alueita, sisältöjä, prosesseja tuottamaan parempaa tulosta.

Ohjaamme myyntiliidit ja muut hoidettavat tehtävät  myynti- ja markkinointiorganisaatiolle viipymättä (automaattisesti). Luomme tarvittaessa järjestelmän, jolla varmistetaan liidien jatkohoito (lisäpalvelu).

Tuotamme raportteja ja analyysejä, jotta voit seurata markkinoinnin automaation vaikutusta liiketoimintasi kaupallisiin tavoitteisiin.

Käymme säännöllisesti yhdessä läpi toimenpiteitä, tuloksia ja ehdotamme uusia automatisoitavia liiketoiminta- ja  markkinointitehtäviä.

Konversioprosentti kasvuun markkinnoinnin automaatioilla

Suomen suurimpiin ikkuna- ja ovivalmistajiin kuuluvan Piklaksen verkkokaupassa on Inleanin suunnitteleman markkinoinnin automaation avulla saavutettu konversioprosentti, joka moninkertaistaa tulokset verrattuna muihin markkinointikanaviin

Markkinoinnin automaatio palveluna

Yksi asia on varmaa. Markkinoinnin automaation avulla kasvatat myyntiäsi ja tehostat liiketoimintaasi. Autamme sinua markkinoinnin automaation käyttöönotossa sekä vastaamme tarpeidesi mukaisesti automatisoitujen markkinointitehtävien suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta, laadun varmistamisesta, analytiikasta ja raportoinnista – joko niin, että tuotamme sisällön polkuihin tai sparraamme tiimiäsi näissä. 

Homma käyntiin

Starttipaketti

Markkinoinnin automaation käyttöönotto ja ensiaskeleet

Suosituin

Inlean® Retainer Basic

Markkinoinnin automaatio palveluna (Basic)

paras lopputulos

Inlean® Retainer All Inclusive

Markkinoinnin automaatio palveluna (All Inclusive)

Voit irtisanoa palvelun milloin tahansa sopimuksen aikana, mikäli et ole tyytyväinen palveluumme.
Tyytyväisyystakuu palvelulle.

Miksi Inlean?

Olemme oikea kumppani tukemaan myyntiä markkinoinnin automaatioilla, kun haluat

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Markkinoinnin automaation avulla saatavia tuloksia voidaan (ja usein kannattaa) tehostaa myös esimerkiksi digimainonnan, sisältömarkkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin keinoin.

Scroll to Top