Verkkosivut

Suunnittelemme ja teemme myyntiä vauhdittavia verkkosivuja maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä.

Verkkosivut projektina tai palveluna

Inlean toteuttaa laadukkaita, asiakaskohtaisesti räätälöityjä kotisivuja yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme myyntiä tukevia verkkosivuja joko projektina tai palveluna (Growth Driven Design).

Verkkosivusto projektina

Perinteinen tapa, jossa verkkosivusto suunnitellaan ja toteutetaan kerralla valmiiksi ennen julkaisua. Valitse perinteinen verkkosivuprojekti, kun tarvitset nopean lanseerauksen ja tarkkaan määritellyn lopputuloksen. Tämä sopii, kun liiketoiminta tarpeet sivustolle ovat selkeät eikä suurempia muutoksia odoteta alkuperäiseen suunnitelmaan.

Verkkosivusto palveluna

Eroaa perinteisestä verkkosivuprojektista siinä, että tämä ei ole yksi kertaluonteinen projekti, vaan jatkuva prosessi, joka perustuu jatkuvaan oppimiseen (datan ja analytiikan perusteella) ja sivuston jatkuvaan optimointiin. Soveltuu hyvin, jos olet toimialalla, jossa markkinat ja trendit muuttuvat nopeasti, ja tarvitset jatkuvaa sivuston optimointia pysyäksesi kilpailukykyisenä

Miksi meiltä?

Kysy tarjousta verkkosivujesi suunnittelusta ja toteutuksesta meiltä, mikäli haluat:

Seitsemän verkkosivuston yhdistäminen

Amiko Group on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Vahvasti kasvaneella yhtiöllä oli seitsemän eri verkkosivustoa, jotka yhdistettiin verkkosivusto uudistuksessa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Miksi WordPress?

Suosittelemme lähes kaikissa verkkosivuprojekteissamme WordPress – julkaisujärjestelmän (CMS) käyttöä, koska

WordPress on maailman eniten käytetty verkkosivustojen julkaisualusta. Sen suosio takaa varmuuden järjestelmän kehityksestä ja jatkuvuudesta.

Hyvin toteutettu WordPress-sivusto on helppokäyttöinen sisällöntuottajille ja ylläpitäjille, eikä peruskäyttö vaadi merkittävää teknistä osaamista.

WordPressillä voidaan rakentaa sivustoja, jotka löytyvät hyvin Googlen hakutuloksista. Tätä voidaan entisestään parantaa monenlaisten lisäosien avulla.

Kehittäjäyhteisö päivittää WordPressiä jatkuvasti, ja erityistä huomiota kiinnitetään tietoturvaan. Lisäksi on saatavilla useita lisäosia tietoturvan parantamiseksi.

WordPressillä voidaan tehdä monikielisiä verkkosivustoja ja hallita useita sivustoja yhdestä hallintapaneelista. Tekoälyllä käännökset voidaan automatisoida.

WordPressiin on saatavilla lähes 60 000 lisäosaa. Näiden avulla järjestelmän toiminnallisuuksia voidaan laajentaa helposti ja kustannustehokkaasti.

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Tutustu digitaalisen kasvun palveluhimme

Digitaalinen kasvumarkkinointi

Kasvumarkkinointi on ketterä, jatkuvasti kehittyvä, tapa tuottaa raaka-ainetta (propektit, liidit, lisämyynti, konversiot) liiketoiminnan kasvuun. Teemme niitä digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä, jotka tuovat tulosta.

Kasvun mahdollistaminen

Tarjoamme asiantuntija-apua markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja asiakaspalvelun ohjelmistojen ja digitaalisten työkalujen valinnassa, käyttöönotossa ja hallinnoinnissa.

Kasvun mittaaminen

Kasvun mittaaminen on liiketoiminnan kannalta ehdottoman olennaista. Tämän avulla on mahdollista tehdä päätöksiä, jotka perustuvat dataan eikä arvioihin.

Scroll to Top