Kasvuhakkerointia digitaalisesti

Toteutamme kasvuspurtteja liiketoimintaasi analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin työkalupakin avulla.

Mitä tarkoittaa kasvuhakkerointi?

ja miksi minua pitäisi kiinnostaa

Mitä sisältää?

Inlean® kasvuhakkerointi tarkoittaa tätä:

Tutustumme liiketoimintaanne ja asiakkaisiisi, myynnin ja markkinoinnin isoihin tavoitteisiin sekä tämän hetken tapaan (ja tuloksiin) toteuttaa myyntiä tukevaa markkinointia ja viestintää.

Luomme yhdessä yksityiskohtaiset tavoitteet ja mittarit kampanjalle perustuen tunnistamaasi markkinointi- ja myyntiongelmaan (tai mahdollisuuteen). Luomme kasvunäkymän perustuen myytävään

Valitsemme ja valmistelemme käyttöönotettavaksi kasvuhakkerointi-kampanjalle (alustavasti) sopivat markkinointikanavat ja työkalut.

Suunnittelemme, luomme ja jalkautamme (eri formaatteihin) kampanjan aloitussisällön. (Tätä todennäköisesti muokataan kampanjan kuluessa = sisältöoptimointi)

Teemme kasvuhakkeroinnin toimenpiteitä neljän viikon jaksoissa (=sprint). Laadimme yhteisen kampanjakalenterin tarvittavine välipalavereineen.

Teemme toimenpiteitä, jotka edistävät kampanjalle asetetun tavoitteen toteutumista. Testaamme. Automatisoimme. Optimoimme. Priorisoimme. Teemme osuutemme tarmolla.

Arvioimme markkinointitoimenpiteiden suorituskykyä ainoastaan datan ja analytiikan avulla. Keräämme tietoa meille ja sinulle. Seuraamme kohderyhmän käyttäytymistä. Reagoimme (=kasvuhakkeroinnin toteutus)

Kampanjan tulokset paketoidaan kampanjan loppuraporttiin kerätyn datan ja analytiikan avulla. Vertaamme tavoitteisiin. Tunnistamme onnistumiset. Ehdotamme kehityskohteita.

Kasvuhakkerointia projektina

Pureudumme kasvuhakkeroinnin keinoin yrityksesi tarkasti rajattuun myynti- ja markkinointiongelmaan. Varaa aika, ja jutellaan lisää. Kasvuhakkerointiprojektien hinnat alkaen 2900 € + alv / kk. Minimikesto 1 kk.

startti

Diagnoosi

Määrittelemme lähtötilanteen ja tavoitteet tarkasti

kasvuhakkerointi

Toimenpiteet

Toteutamme tarvittavia digimarkkinoinnin toimenpiteitä 4 viikon jaksossa / jaksoisssa

maali

Jälkitarkastus

Arvioimme tulokset, ehdotamme hyödyllisiä toimenpiteitä tulevaan

Tiedätkö, kuinka hyvin verkkosivustosi löytyy Googlen hakutuloksista?

Tilaa maksuton SEO-analyysi ja selvitä, kuinka hyvin yrityksesi verkkosivut tai verkkokauppa täyttävät hakukoneiden nykyiset tekniset vaatimukset.

0%

SEO-analyysin yleisarvosanaan vaikuttavat mm. verkkosivuston tekniset seikat, käytettävyys ja saavutettavuus.

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Scroll to Top