PrestaShop?

PrestaShop on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta erikokoisille verkkokaupoille. Hyvien perusominaisuuksien lisäksi alustaan on lukematon määrä lisäosia, joiden avulla voidaan rakentaa laajoja ja haasteellisia verkkokaupparatkaisuja.

Soveltuu erikokoisille verkkokaupoille

Yli 300 000 eri kokoista verkkokauppaa luottaa PrestaShoppiin. Vuonna 2007 julkaistusta ensimmäisestä versiosta alusta on kasvanut yhdeksi suosituimmista ja luotetuimmista verkkokauppa-alustoista. Builtwith.comin datan mukaan PrestaShop on maailman neljänneksi käytetyin verkkokauppa-alusta.

Erinomaiset perusominaisuudet:

PrestaShopin vahvuudet

Avoin lähdekoodi

PrestaShop -verkkokauppaohjelma perustuu avoimeen lähdekoodiin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjällä on lähes vapaat kädet ohjelman käytön ja kehityksen suhteen. Verkkokauppa muokkautuu jokaisen omaan liiketoimintaan soveltuvaksi. jokaisen omaan liiketoimintaan soveltuvaksi.

Lisäosat ja integraatiot

PrestaShoppiin on saatavilla lukematon määrä valmiita lisäosia ja integraatioita. Näiden ansiosta verkkokaupan kehittäminen on ketterää ja kustannustehokasta. Lisäosat ovat pääsääntöisesti maksullisia, mutta niiden lisenssimaksut ovat kohtuulliset.

Sinun datasi

Avoimen lähdekoodin -ratkaisussa verkkokauppa voidaan asentaa omalle palvelimelle. Näin verkkokaupan haltijalla on täysi pääsy ja hallintaoikeus kaikkeen dataan.

Aktiivinen käyttäjäyhteistö

PrestaShop -yhteisössä on yli miljoona käyttäjää sekä tuhansia rekisteröityneitä ohjelmistokehittäjiä ja partnereita. Tämä tarkoittaa, että PrestaShoppiin kehitetään jatkuvasti uusia lisäosia ympäri maailmaa eikä ohjelma ole riippuvainen yhdestä kehittäjästä.

PrestaShop asiantuntija

Olemme Suomen ensimmäinen sertifioitu PrestaShop Partner -kumppani. Sertifioitu kumppanuus on osoitus kyvystämme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin kaikkiin PrestaShop -kehitykseen liittyvissä asioissa. Sertifioituna kumppanina osallistumme PrestaShop Partner -koulutuksiin ja seminaareihin. 

Meiltä saat kaikki PrestaShop -verkkokauppojen kehitykseen ja ylläpitoon liittyvät palvelut.

Sinulle sopiva verkkokauppa

Markkinoilla on kymmeniä erilaisia verkkokauppa-alustoja, ja oikean ratkaisun valitseminen ei ole aina helppoa. PrestaShop erottuu monista kilpailijoistaan joustavuutensa, skaalautuvuutensa ja käyttäjäystävällisten ominaisuuksiensa ansiosta. Vertaile tästä, miten PrestaShop eroaa tunnetuimmista kilpailijoistaan.

PrestaShop vai Shopify

Vertaile PrestaShop ja Shopify -verkkokauppa-alustoja tästä linkistä.

PrestaShop vai Woocommerce

Vertaile PrestaShop ja WooCommerce -verkkokauppa-alustoja tästä linkistä.

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Verkkokauppauudistus

Uudistimme Aku & Ada PrestaShop-verkkokaupan ja samalla rakensimme integraation verkkokaupan ja WinPos kassajärjestelmän välille. Tämä mahdollistaa liiketoiminnan paremman hallinnoinnin, niin tuotteiden kuin tilaustenkin osalta.

Onko teidän yrityksessä käytössä WinPos kassajärjestelmä ja haluatte kasvattaa myyntiä verkossa?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

PrestaShop on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta. Builtwith.comin mukaan se on tällä hetkellä maailman neljänneksi käytetyin verkkokauppaohjelmisto ja on käyttössä yli 300 000 verkkokaupassa. PrestaShop eroaa siinä muista maailman käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista, että sitä hallinnoidaan EU-alueelta eikä Pohjois-Amerikasta. PrestaShopin ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2007.

PrestaShop soveltuu erinomaisesti keskisuurille verkkokaupoille sekä pienille verkkokaupoille, jotka haluavat käyttää alustaa, mikä mahdollistaa kasvun. PrestaShop tarjoaa kattavat perusominaisuudet, ja lisäosien avulla sitä voidaan laajentaa monimutkaisiinkin toteutuksiin. Lisäksi PrestaShopista löytyvät kaikki suomalaiselle verkkokauppiaalle tärkeimmät maksu- ja toimitustapojen lisäosat.

Verkkokaupan toteuttaminen PrestaShopilla ei ole teknisesti yhtä helppoa kuin esimerkiksi Shopifyn käyttö. Tästä syystä PrestaShop ei välttämättä ole paras vaihtoehto tee-se-itse -tyyppisille henkilöille tai erittäin pienille verkkokaupoille. Lisäksi PrestaShop ei useinkaan ole optimaalisin valinta erittäin suurille verkkokaupoille.

PrestaShop on avoimen lähdekoodin ohjelma, joten se on käyttäjille ilmainen. Käytännössä kuitenkin useimmat verkkokauppiaat tarvitsevat ainakin joitakin maksullisia lisäosia, kuten suomalaisia maksu- ja toimitustapoja. PrestaShopin lisäosien lisenssit ovat pääsääntöisesti kuitenkin edullisempia kuin esimerkiksi Shopifyn vastaavat lisäosat.

Kyllä, PrestaShop voidaan integroida useisiin järjestelmiin ja sovelluksiin. PrestaShopin sovelluskaupasta löytyy valmiita integraatioita useimpiin suosittuihin myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon ohjelmistoihin. Mikäli valmista integraatiota ei ole saatavilla, voimme tarjota integraation kehittämisen lisäpalveluna.

Kyllä, voit. Eri migraatiotyökalujen avulla voit siirtää kaiken tärkeän datan, kuten tuotetiedot, asiakastiedot ja tilaukset nykyisestä verkkokauppa-alustastasi PrestaShopiin. Esimerkiksi Shopifysta tai WooCommercesta siirtyminen PrestaShopiin onnistuu sujuvasti. Siirto on kuitenkin suunniteltava huolellisesti. Suorita siirto ensin testiympäristössä ja varmista, että kaikki tiedot on siirretty tarkasti ennen uuden PrestaShop-sivustosi julkaisua.

Aiheeseen liittyvät sisällöt

Scroll to Top