Sähköpostimarkkinointi

Tarkasti kohdennettu sähköpostiviesti oikeassa kohdassa ostopolkua on hyvin kustannustehokas tapa tehdä mitattavaa ja tuloksellista mitattavaa ja tuloksellista digitaalista markkinointia.

Tuloksiin kiinni sähköpostiautomaatiolla

Sähköpostia voit hyödyntää kaikissa myynti- ja ostopolun vaiheissa. Erityisen toimivaa se on asiakkaiden sitouttamisessa ja konversioiden lisäämisessä. Kun toiminnasta halutaan kustannustehokasta, puhutaan sähköpostiautomaatioista. 

Sähköpostimarkkinointi on myyntiä vahvasti tukevaa tekemistä

Tyypillinen projektiperusteinen sähköpostiautomaatio -kampanja etenee meillä seuraavasti:

Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan ja sen tavoitteisiin kasvun ja myynnin näkökulmasta. Käymme läpi sähköpostien roolin myyntisuppilon eri vaiheissa.

Määrittelemme tavoitteet sähköpostimarkkinoinnille. Suunnittelemme tämän perusteella sähköpostimarkkinoinnin suunnitelman ja sähköpostiautomaatiot.

Teemme tarvittavat valmistelut käyttämääsi sähköpostialustaan. Tarvittaessa autamme sopivan alustan käytöönotossa.

Luomme toimivat  sähköpostipohjat kampanjasuunniteman mukaisesti. 

Suunnittelemme sähköpostimarkkinoinn sisällöt yhdessä sovitulla tavalla ja valmistelemme kampanjat lähetyskuntoon.

Suunnittelemme, luomme ja testaamme automatisoidut myyntiä tukevat  sähköpostiautomaatioketjut yhdessä valittuihin kanaviin.

Luomme tarvittavat seurantakoodit ja yhdistämme ne analytiikkatyökaluihin. Keräämme dataa sähköpostien automaatiopolkujen ja niiden eri toimenpiteiden suorituskyvystä ja toimivuudesta.

Optimoimme sähköpostiautomaatiopolkujen eri osa-alueita, sisältöjä, prosesseja tuottamaan parempaa tulosta.

Tuotamme raportteja ja analyysejä, jotta voit seurata sähköpostiautomaation vaikutusta liiketoimintasi kaupallisiin tavoitteisiin.

Autamme sinua saamaan tuloksia sähköpostimarkkinoinnilla

Tuotamme sähköpostimarkkinointia ja muuta digitaalista sisältöä projektityönä tuntiperusteisesti, palveluna tai osana digitaalisen markkinoinnin palvelupakettejamme (markkinoinnin automaatio, kasvumarkkinointi, digitaalinen kasvuhakkerointi).

Varaa verkkotapaaminen

Tarvitsetko apua yrityksesi myynnin kasvun pullonkaulojen tunnistamiseen tai ratkaisemiseen? Avaa kalenterini ja varaa sieltä sinulle sopivin aika, niin jutellaan lisää. 

Scroll to Top